Αφιέρωμα στην ενότητα "Κι όμως Κινείται" του Spoudase Festival

Σχολεία απ'όλες τις γωνιές της Ελλάδας παρουσίασαν τα εκθέματά τους και τις δραστηριότητές τους

Μία νέα εποχή με πολλές δυνατότητες ανοίγει το Spoudase Festival για την σχολική εκπαίδευση, τις σχολικές μονάδες, τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές της Π.Ε. και Δ.Ε.

Ο μεγαλύτερος φεστιβαλικός θεσμός που αφορά όλο το φάσμα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ο οποίος φέτος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Γ.Γ. Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και υπο την αιγίδα της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με πάνω από 20.000 επισκέπτες, φιλοξένησε ανάμεσα στους εκθέτες και σχολικές μονάδες και εκπαιδευτήρια απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Στο Spoudase Festival γνωρίζουμε πως το επίπεδο της παιδείας στην χώρα μας είναι πολύ υψηλό και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, υπάρχουν άνθρωποι που δημιουργούν, καθηγητές και μαθητές με μεράκι που προσπαθούν να φέρουν την εκπαίδευση στο κατώφλι του μέλλοντος.

Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο 2ο Spoudase Festival ήρθαν σε επαφή με τον πλούτο των δραστηριοτήτων των μαθητών που παρουσιάστηκε στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης στο πλαίσιο του event. Με χαρά η διοργάνωση υποδέχτηκε τα σχολεία που πραγματοποίησαν εκδρομή στον χώρο του Φεστιβάλ!

Παρακάτω σας παραθέτουμε