Δωρεάν σεμινάρια της LEMONDE σε μαγειρική, ζαχαροπλαστική, Bartending

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε, πως το 3ο Spoudase Festival  θα φιλοξενήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, προσφέροντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών που παρέχει.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, απόλυτα εξειδικευμένος στις ξενοδοχειακές, τουριστικές και γαστρονομικές σπουδές, πιστοποιημένο μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, προσφέρει στους σπουδαστές του εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλού επιπέδου. H άριστη υλικοτεχνική υποδομή και τo καταξιωμένο διδακτικό προσωπικό εξασφαλίζουν μία εξαιρετική σταδιοδρομία καθώς και τη διαρκή αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE , θα πραγματοποιήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κορυφαία workshop και παρουσιάσεις και τις δύο ημέρες του Festival.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των workshops του Ομίλου LE MONDE
(Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της σελίδας - ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ)

LE MONDE [email protected] SPOUDASE FESTIVAL 2019

Σάββατο 22.06.2019

11.30-12.30

Ρούμι
The summer spirit

Ιωάννης Βλάχος, Bartender / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

12.30-13.30

Ελληνικό ορεκτικό συνοδεία ενός ποτηριού ούζο

Μιχάλης Ντουνέτας, executive chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

13.30-14.30

Από το κλασικό στο μοντέρνο
«Χορτόπιτα» με χόρτα, κρέμα φέτας και τραγανό φύλλο

Γκίκας Ξενάκης, executive chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

17.30-18.30

Φιλέτo λαυράκι στον ατμό, αρωματική σαλάτα με αγγούρι, κόλιανδρο, chilli, tamari & lime, πουρές αβοκάντο με παρθένο ελαιόλαδο

Χρήστος Παναγόπουλος, executive chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

18.30-19.30

Wine o’ clock. Το κρασί στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του τουρισμού.

Μαρία Τζίτζη, χημικός, οινολόγος, συγγραφέας / καθηγήτρια, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

19.30-20.30

Μους σοκολάτας υγείας με compote πορτοκαλιού σε βάση sablé breton

Κωνσταντίνος Χολέβας, Pastry Chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE


Κυριακή 23.06.2019

11.30-12.30

Τα κλασικά κοκτέιλ από την Καραϊβική

Ανακαλύπτουμε επτά κλασικά κοκτέιλ που δημιουργήθηκαν από τις αρχές του 18ου αιώνα έως το 1950, σε επτά διαφορετικές χώρες-νησιά της Καραϊβικής. Από το Daiquiri και το Dark 'n' Stormy, μέχρι την Pina Colada και το Ti-Punch, ταξιδέψτε νοητά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παρέα με αλκοολικά αναμειγνυολογήματα για κάθε γούστο!   

Ιωάννης Κοροβέσης, Bar Consultant-drinks editor/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

12.30-13.30

Tropical parfait
Η «τέλεια» παγωμένη γεύση του καλοκαιριού

Νικόλας Νικολακόπουλος, Pastry Chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

17.30-18.30

Dacquoise καρύδας με κρέμα βανίλιας και εξωτικά φρούτα

Χάρης Ψιλόπουλος, Pastry Chef/ καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

18.30-19.30

To Kρασί. H προστιθέμενη αξία του στον τουρισμό της χώρας.

Χρύσα Γιατρά - Μπατζή, Οινολόγος MSc O.I.V. Paris-sommelier /καθηγήτρια, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

19.30-20.30

Ταξιδεύοντας με μια Pavlova
Τραγανές μαρέγκες σε απαλή κρέμα λευκής σοκολάτας με εξωτικά φρούτα

Τάσος Ζησόπουλος, Εxecutive pastry chef / καθηγητής, Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή στην παρακάτω φόρμα

β) Join στο Event 

γ) Follow την σελίδα μας στο Instagram

δ) Σχόλιο κάτω από αυτό το post με tag δύο φίλων σας και κοινοποίησή του