Έλα να γνωρίσεις τα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα, στην μεγαλύτερη έκθεση σπουδών

Για 2η συνεχή χρονιά, η  δια ζώσης ενημέρωση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα έρχεται πάλι κοντά σας!

Στο 2ο Spoudase Festival θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πιο καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Μεταπτυχιακά για όλες τις επιστήμες, για μηχανικούς αλλά και ιατρούς, για εκπαιδευτικούς αλλά και για δικηγόρους, μεταπτυχιακά με υποχρεωτική φυσική παρουσία αλλά και εξ αποστάσεως.

Το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηνών, θα χτυπάει η καρδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Κάθε επισκέπτης θα μπορεί Δωρεάν να ενημερωθεί για όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα, απλά πηγαίνοντας από το info point του προγράμματος ή του φορέα(Πανεπιστήμιο-Κολέγιο) στον οποίο ανήκει το πρόγραμμα.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα από Πανεπιστήμια και Κολέγια, αλλά και μεμoνωμένα μεταπτυχιακά που θα συμμετέχουν στην έκθεση: http://www.spoudasefest.gr/participants

Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα!

Για την πλειοψηφία των Προγραμμάτων που θα βρίσκονται στο 2ο Spoudase Festival, θα μπορείτε να διεκδικήσετε και Υποτροφίες, οι οποίες θα δοθούν αποκλειστικά στους επισκέπτες του Festival. Το μόνο που χρειάζεται είναι με την κάρτα QR, που θα λάβετε από την γραμματεία του Event, να περάσετε από το περίπτερο του μεταπτυχιακού που σας ενδιαφέρει!