Γνωρίστε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην Τεχνόπολη 22-23 Ιουνίου

22-23 Ιουνίου

Το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει και φέτος στο Spoudase Festival, το οποίο πραγματοποιείται στις 22 & 23 Ιουνίου στην Αθήνα, και αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Ελλάδα για όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Επισκεφτείτε το Φεστιβάλ και ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών που σας ενδιαφέρουν και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το οποίο κατατάσσεται από τον παγκόσμιο οργανισμό QS World University Rankings, στον αριθμό 91 στην Περιφέρεια της Αναδυόμενης Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας (EECA) για το 2019.

Έμπειροι σύμβουλοι του Πανεπιστημίου θα βρίσκονται στο κτήριο Δ12, περίπτερο 160, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να σας ενημερώσουν σχετικά με:

• Τα 100+ προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο
• Τα Ελληνόφωνα τμήματα και προγράμματα σπουδών
• Τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης
• Τις υποτροφίες, χορηγίες, καθώς και τις ειδικές υποτροφίες που προσφέρονται
• Το εξειδικευμένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού «ΑΡΙΣΤΟΝ»
• Τις νέες σύγχρονες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου, ίσως τις καλύτερες φοιτητικές εστίες της Ευρώπης
• Την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη πανεπιστημιούπολη της Κύπρου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις από ακαδημαϊκούς του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Λέκτορας Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιήσει διάλεξη με θέμα «Η νομική επιστήμη και το δικηγορικό επάγγελμα στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή. Προκλήσεις και προοπτικές» (22/6, 14:00-14:45, Αίθουσα Δ10).

Με τη σειρά της, η κ. Αγγελική Κοκκινάκη, Καθηγήτρια, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Επαγγελματική Ανέλιξη: Νέα Trends στην Διοίκηση Επιχειρήσεων» (23/6, 15:00 – 15:45, Αίθουσα Δ10).

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
8011002345 | 2106748293