Η Orientum στο 2ο Spoudase Festival με Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ και Επαγγελματικό Προσανατολισμό

2o Spoudase Festival

Η Ομάδα Συμβούλων της Orientum συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival πραγματοποιώντας δωρεάν ομαδική συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού. H Orientum φέτος χορηγεί στο 2ο Spoudase Festival δωρεάν εξειδικευμένα Ψυχομετρικά Τεστ (HORIZON)

Η εταιρεία Orientum-Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας από το 2004 προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες νέους (μαθητές και φοιτητές) για να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση.

Επιπλέον, η επιστημονική ομάδα της Orientum κατασκευάζει αξιόπιστα ψυχομετρικά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποιούνται ως βασικά εργαλεία επαγγελματικού προσανατολισμού (HORIZON – Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων, PROFILER – Τεστ Προσωπικότητας, Motivator – Τεστ Εργασιακών Αξιών & Κινήτρων, κ.ά.).

Για τους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival στις 19 και 20 Μαϊου

1. Χορηγία Ψυχομετρικών Εργαλείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού HORIZON

Η Orientum θα χορηγήσει το τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon στους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Το τεστ Horizon είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών. Το Τεστ HORIZON κατασκευάστηκε εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

2. Ομαδική Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Η Orientum θα δώσει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να συμμετάσχουν σε ομαδική συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού. Οι σύμβουλοι σταδιοδρομίας θα υποδέχονται ομάδες 8 ατόμων και θα απαντούν στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς μαθητών και φοιτητών σε σχέση με την επιλογή σχολής, τη συμπλήρωση μηχανογραφικού  και την επιλογή  μεταπτυχιακού προγράμματος. Το κάθε τραπέζι θα αποτελεί mentoring σε μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα. Πιο συγκεκριμένα:

Workshop 1: Ανθρωπιστικές Επιστήμες

Workshop 2: Θετικές Επιστήμες (Πολυτεχνεία)

Workshop 3: Θετικές Επιστήμες (Υγεία)

Workshop 4: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής

Workshop 5: Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις παρακάτω υπηρεσίες της ORIENTUM για τους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival εδώ*

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας