ΕΓΓΡΑΦΗ

Κάνε εγγραφή στο Spoudase Festival και δήλωσε ενδιαφέρον για Ενημέρωση και Υποτροφία

Η είσοδος στο Spoudase Festival είναι δωρεάν αλλά η προεγγραφή απαραίτητη.

- Με την εγγραφή σας στην παρακάτω φόρμα δηλώνετε ενδιαφέρον για κάποιον από τους συμμετέχοντες φορείς ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σας! Τα στοιχεία σας εφόσον κάνετε εγγραφή αποδέχετε πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τους συμμετέχοντες φορείς για επικοινωνίας. Παράλληλα κάνετε ακόμα ένα βήμα για να μπείτε στην κλήρωση για τις υποτροφίες για Μεταπτυχιακά και Σεμινάρια ανάλογα με τον φορέα που θα δηλώσετε και εφόσον αυτός θα παρέχει αυτή την υπηρεσία.

Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας στην κλήρωση των υποτροφιών θα πρέπει να παρευρεθείτε στο Φεστιβάλ και να δώσετε τα στοιχεία σας στον φορέα που εσείς επιθυμείτε και που παρέχει αυτή την υπηρεσία. Μετά από αυτή την διαδικασία, ο φορέας αυτός είναι ο μόνος υπεύθυνος για την υλοποίηση της κλήρωσης, των κριτηρίων αυτής και της παροχής της υποτροφίας.

ΒΗΜΑΤΑ

1ο) Συμμετοχή στο Facebook Event του Spoudase Festival  και κοινοποίησή του (Going, Attend, Θα πάω + Share, Κοινοποίηση) 
2o) Follow στην σελίδα του Instagram
3ο) Kάνε εγγραφή στην παρακάτω φόρμα (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΧΟΛΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΘΗΤΗΣ Ή ΜΑΘΗΤΡΙΑ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας στις υποτροφίες θα πρέπει να παρευρεθείτε στο Φεστιβάλ και να δηλώσετε ξανά τα στοιχεία στο περίπτερο του αντίστοιχου φορέα, εφόσον αυτός δίνει υποτροφία! Το πανεπιστήμιο θα δώσει τις υποτροφίες σύμφωνα με τα κριτήρια που έχει για αυτές.

  • 01. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
  • 02. ΕΠΙΛΕΞΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
  • 03. ΕΠΙΛΕΞΕ ΦΟΡΕΑ