Επαγγελματική Ανέλιξη: Νέα Trends στην Διοίκηση Επιχειρήσεων

23|6 15:00 - 15:45
Αίθουσα Δ10
Ομιλίες

Ομιλία από την Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κα Αγγελική Κοκκινάκη

«Εξετάζουμε τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και πως αυτές επιφέρουν αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο εντοπίζουμε σημεία που βοηθούν στην επαγγελματική ανέλιξη και καταξίωση.»

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Αγγελική Κοκκινάκη
Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων - Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Αγγελική Κοκκινάκη είναι Καθηγήτρια, Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθύντρια του μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ της Σχολής Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν ενδο- και δια- επιχειρησιακά πληροφορικά συστήματα. Έχει ασχοληθεί ως ερευνήτρια και λέκτορας σε ΗΠΑ και ΕΕ. Έχει συμμετάσχει σε πολλά εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και έχει πέραν των 80 δημοσιεύσεων. Έχει αποφοιτήσει με Διδακτορικό τίτλο σπουδών (Ph.D.) από το University of Louisiana at Lafayette (ULL), Lafayette, LA, USA, το 1995, Μεταπτυχιακό Τίτλο (M.Sc.) σε Πληροφορική από το Northeastern University, Boston, MA, USA το 1991.

Κατέχει Δίπλωμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής (5-ετούς διάρκειας) από το Πανεπιστήμιο Πατρών το 1987. Είναι εγγεγραμένη Μηχανικός (ΤΕΕ, 1987) και εγγεγραμένη Διαχειρίστρια Έργων (MITProfessionalPrograms, 1998).

Πισω στο προγραμμα