Μάσκες εικονικής πραγματικότητας, αυτοκίνητο υδρογόνου και προβολείς ολογραμμάτων

19|5 09:00 - 21:01
Stage (Συναυλιακός χώρος)
Εκθέματα

Τα Εκπαιδευτήρια "Νέα Παιδεία" συμμετέχουν στο 2ο Spoudase Festival , το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 19 και 20 Μαϊου.

Τα Εκπαιδευτήρια "Νέα Παιδεία" έχουν συνδεθεί με την ένταξη καινοτόμων μεθόδων στην εκπαιδευτική διαδικασία και τον διαρκή εκσυγχρονισμό του εποπτικού και κτιριακού τους εξοπλισμού παράγοντας έναν πλούτο δραστηριοτήτων όπως θα δείτε και παρακάτω.

Στην εποχή των κοσμογονικών αλλαγών της έκρηξης των γνώσεων και της κρίσης των αξιών, η παιδεία καλείται να παίξει πρωταρχικό ρόλο στις προκλήσεις των καιρών μας. Τα Εκπαιδευτήρια "ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ" ιδρύθηκαν με βαθιά πίστη στη μεγάλη αποστολή του Σχολείου. Από την ίδρυσή τους και μετά εξελίσσονται δυναμικά. Αποκτούν την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των γονέων και των μαθητών της Δυτικής Αθήνας. Αποτελούν σήμερα ένα μεγάλο εκπαιδευτικό κέντρο στο οποίο λειτουργούν όλες οι βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Στο 2o Spoudase Festival, οι μαθητές και καθηγητές των Εκπαιδευτηρίων θα δείξουν στους 30.000 επισκέπτες  λίγο πριν τις Πανελλαδικές διάφορα εκθέματα όπως έναν τρισδιάστατο Εκτυπώτή, ένα τρισδιάστατο στυλό, μάσκες εικονικής πραγματικότητας, ρομποτική και άλλα

 

Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία
Πισω στο προγραμμα