Ομιλία για τη Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

23|6 19:00 - 19:45
Αίθουσα Δ10
Ομιλίες

Ομιλία της Orientum για την Συμπλήρωση Μηχανογραφικού.

Πιο συγκεκριμένα θα αναπτυχιθεί η παρακάτω θεματολογία:

  • Πώς συμπληρώνω σωστά το μηχανογραφικό
  • Αναλυτική παρουσίαση για όλες τις σχολές
  • Σύνδεση σχολών με την αγορά εργασίας
  • Προοπτικές της κάθε σχολής
  • Νέο Σύστημα
  • Μετεγγραφές
  • Εναλλακτικές Καριέρες
  • Πανεπιστήμιο Κύπρου

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Σπύρος Μιχαλούλης
Συνιδρυτής Orientum, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, M.Sc

Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1976 και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από το 1994 εως το 1999. Από το 1995 έως το 1998 αποτέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της AIESEC του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενώ το 1999 ήταν μέλος της ομάδας εκπαιδευτών της AIESEC. Από το 1998 εως το 1999 ήταν μέλος της αρχικής ομάδας των ανθρώπων που δούλεψαν για το kariera.gr. Το 2001 δούλεψε ως trainee στην εταιρία Unilever HPC Export στο Bristol της Μεγάλης Βρεττανίας ενώ το 2002 έως το 2004 εργάστηκε ως Υπεύθυνος Πωλήσεων και σεμιναρίων στις εταιρίες Epsilon Net και Kariera.gr. Την ίδια περίοδο παρακολούθησε το μεταπτυχιακό με τίτλο «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός» στη Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. όπου και αποφοίτησε το 2005

Τον Σεπτέμβριο του 2004 ίδρυσε την Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, μαζί με τον Νίκο Παυλάκο. 

Από το 2006 και έπειτα, συγγράφει μαζί με την ερευνητική ομάδα της Orientum, το βιβλίο «ΠΑΜΕ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ», που εκδίδεται κάθε χρόνο. Επίσης, πραγματοποιεί σειρά ομιλιών σε μαθητές και γονείς κάθε χρόνο, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, για θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, την επιλογή σπουδών και την αγορά εργασίας. Είναι μέλος της ομάδας των πωλήσεων και της ομάδας του Marketing της Orientum. Ανά διαστήματα, σχεδιάζει και επιβλέπει την υλοποίηση διαφόρων project που υλοποιεί η εταιρεία του, σε συνεργασία με εταιρείες ή άλλους οργανισμούς, σε θέματα σχετικά με δεξιότητες στην αγορά εργασίας, με επιλογή προσωπικού, με ανάπτυξη τεχνικών εκπαίδευσης και βελτίωσης εργατικού δυναμικού, με επιλογή προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών, με έρευνες, κ.α. 

Είναι μέλος στον Σύλλογο Ελλήνων Συμβούλων Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.Π.), μέλος στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.) και μέλος του Board of Advisor της AIESEC στην Ελλάδα.

Πισω στο προγραμμα