Συμβουλές για τη σωστή συγκρότηση του Βιογραφικού

20|5 09:00 - 20:00
Αίθουσα Δ12
Συμβουλευτική

To Success Lab συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival και οι ειδικοί σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού του φορέα παρέχουν δωρεάν εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους επισκέπτες του event.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευθούν τους εξειδικευμένους συμβούλους μας σχετικά με θέματα που αφορούν τη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου Βιογραφικού Σημειώματος. Θα δίνονται και πρότυπα Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV).

Συμμετοχή

Δηλώστε συμμετοχή για την πραγματοποίηση Ψυχομετρικών Εργαλείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Spoudase Festival κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

α) Join στο event εδώ

β) Εγγραφή στην σελίδα Registration εδώ

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Success Lab
MSc Σύμβουλοι Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Το Success-Lab ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού επιπέδου, οι οποίες θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας, καθώς και στην απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου ενήλικα. Με βάση αυτό το σκεπτικό κινούμαστε συνεχώς, δημιουργώντας νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η επιστημονική μας ομάδα εξειδικεύεται σε ένα φάσμα υπηρεσιών τριών επιπέδων:

·      Συμβουλευτική Επαγγελματικής Καριέρας (Professional Career Consulting, School Vocational Guidance)

·      Ψυχοκοινωνικές Υπηρεσίες (έφηβοι- ενήλικες)

·      Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Οι μέθοδοι της επιστημονικής μας ομάδας συνιστούν προϊόν πολύχρονης εργασίας και αποσκοπούν τόσο στην προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, όσο και στην προσφορά:

·      Γνώσης

·      Έγκυρης Πρότασης για την Επαγγελματική Σταδιοδρομία

·      Διαχείρισης άγχους με πρωτοποριακές μεθόδους

 

Πισω στο προγραμμα