Υποτροφίες του ALBA στους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival

Συμμετοχή για 2η συνεχή χρονιά

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival, τη μεγαλύτερο Φεστιβαλ Σπουδών στην Ελλάδα που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη 19 και 20 Μαϊου

Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές σχολές Business. Ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα της επιχειρηματικής κοινότητας του ΣΕΒ της ΕΕΔΕ και του ΕΒΕΑ. Με στόχο να εκπαιδεύσει τους οραματιστές ηγέτες τού αύριο και να προωθήσει την επιστημονική έρευνα και τη δημιουργία νέας γνώσης, προσφέρει συνολικά 14 μεταπτυχιακά προγράμματα. Το Alba έχει επισήμως αναγνωριστεί και από το New England Association of Schools and Colleges. Όλα τα ΜΒΑ είναι τα πιστοποιημένα από το The Association of MBAs, ενώ το MSc in Finance και το MSc in SHRM από το EFMD Programme Accreditation System.

Μεσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας το Alba παρέχει στους φοιτητές του ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενώ παράλληα τους υποστηρίζει στην αναζήτηση εργασίας σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών σταδιοδρομίας όπως:

Ατομικές συναντήσεις Career Coaching

Σεμινάρια σε θέματα αναζήτησης εργασίας

Εταιρικές παρουσιάσεις και career panels με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς

4 υποτροφίες για τους επισκέπτες του 2ου Spoudase Festival

Το  Alba Graduate Business School, The American College of Greece θα προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης τέσσερις υποτροφίες: 

60% για το MSc in Finance
60% για το MSc in Risk Managemen
60% για το MSc in Entrepreneurship
60% για το MSc in International Business and Finance

Κριτήρια ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ:

Για τους υποψηφίους ίσων ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προσόντων, προτεραιότητα θα δοθεί σε:

• Υποψηφίους με χαμηλό εισόδημα
• Άτομα με ειδικές ανάγκες

Απαραίτητα βήματα για τη συμμετοχή σας στη διαδικασία

α. Join στο event του 2ου Spoudase Festival
β. Κοινοποίηση (share) του post και σχόλιο από κάτω για ποιο Μεταπτυχιακό θέλετε υποτροφία
γ. Δήλωση συμμετοχής στη σελίδα Registration εδώ
δ. Παρουσία στην έκθεση και κοινοποίηση των στοιχείων σου στο info-point του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece.