Υποτροφίες του IST College αποκλειστικά στους επισκέπτες του Spoudase

#30χρόνιαISTCOLLEGE

Το IST College ιδρύθηκε το 1989 και σήμερα είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού το IST College προσφέρει Bachelors και Masters, SupportedDistanceLearning προγράμματα, καθώς και προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης (Ι.Ε.Κ), Σεμινάρια και Επιμορφωτικά Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ

  • 30 χρόνια συνεργαζόμαστε με κορυφαία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και προσφέρουμε Bachelors και Masters με φοίτηση εξολοκλήρου στην Ελλάδα. ΦοίτησηστηνΕλλάδα, ΑποφοίτησηστονΚόσμο!
  • Προάγουμε την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία. Ανεξάρτητα από την ειδικότητα που σπουδάζεις, μαθαίνεις να σκέφτεσαι και να λειτουργείς επιχειρηματικά! Think Business!
  • Δίνουμε έμφαση στην καλλιέργεια δεξιοτήτων και στη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, στην ποιότητα στην εκπαίδευση με βιωματική μάθηση και εργαστήρια. Εδώ Σπουδάζεις!
  • Είσαι μέλος μιας πρωτοποριακής κοινότητας από διακεκριμένους Καθηγητές, Επιχειρηματίες με όραμα, φιλόδοξους Φοιτητές, δυναμικούς Startuppers και πετυχημένους Αποφοίτους. Eσύ πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις;
  • Στο ISTCollege επίκεντρο είναι ο φοιτητής!

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ
Έλα στην έκθεση, Επισκέψου το Περίπτερο του IST και διεκδίκησε μια από τις παρακάτω υποτροφίες:

 
Α) 1 Πλήρης Υποτροφία για το ΜΒΑ του IST College σε συνεργασία με το European International University αξίας 9.200€

Β) 1 Πλήρης Υποτροφία για το  ΙΕΚ IST σε πρόγραμμα επιλογής του νικητή αξίας 3.800€

Γ) 1 Πλήρης Υποτροφία για το Πιστοποιημένο Diploma in Digital Marketing & Graphic Design αξίας 1.300€


 

Η Συμμετοχή στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά η Εγγραφή απαραίτητη: 

ΒΗΜΑΤΑ

1ο) Συμμετοχή στο Facebook Event του Spoudase Festival  και κοινοποίησή του (Going, Attend, Θα πάω + Share, Κοινοποίηση) 

2) Δηλώστε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα

 

Πατήστε εδώ αν είστε από κινητό (αν είστε από κινήτο)