Δύο υποτροφίες για το ΠΜΣ "Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος"

Δήλωσε συμμετοχή για τις εν λόγω υποτροφίες!

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας Περιβάλλοντος" συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival στην Τεχνόπολη, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χώρας για τις Σπουδές, την Επιμόρφωση, την Καινοτομία και τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, που αφορά όλες τις βαθμίδες στις 19 & 20 Μαΐου .

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έρχεται από το νεοσύστατο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που θα βρίσκεται και αυτό ιδρυματικά στο Festival και το οποίο είναι το τρίτο μεγαλύτερο ίδρυμα της χώρας.

Οι χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις σύγχρονες πρακτικές στο σύνολο του εύρους του περιβαλλοντικού αντικειμένου. Το Πρόγραμμα αποδίδει ιδιαίτερη έμφαση στις διαδικασίες εφαρμογής των τρεχουσών περιβαλλοντικών πολιτικών και πρακτικών σε επίπεδο εθνικό και περιφερειακό, διακρατικό, ευρωπαϊκό και διεθνές και προσφέρει γνώσεις επικαιροποιημένες, ρεαλιστικές και αντίστοιχες με την επαγγελματική ζήτηση.

Ο φοιτητής συνεργάζεται με διεθνούς εμβέλειας διδάσκοντες – προσωπικότητες του τεχνοκρατικού και ακαδημαϊκού χώρου, όπως Ακόλουθοι Περιβάλλοντος Ε.Ε. Ελλάδας & Κύπρου, Εθνικοί Εκπρόσωποι, Επικεφαλής Επιθεωρητής ΟΗΕ, πρ. Υπουργοί & Γεν. Γραμματείς, Σύμβουλοι Υπουργών – Γραμματέων ΥΠΕΚΑ/ΥΠΕΝ, μέλη διεθνών επιτροπών – συμβουλίων – οργανισμών, ερευνητές διεθνούς εμβέλειας, ειδικοί εμπειρογνώμονες, ανώτατα στελέχη της Διοίκησης και των επιχειρήσεων, Καθηγητές ΕΜΠ κ.ά. ΑΕΙ.  Κύριο χαρακτηριστικό του διδακτικού προσωπικού είναι η ενεργός συμμετοχή του – όχι μόνο σε πληθώρα σύγχρονων επαγγελματικών εφαρμογών αλλά κυρίως – στο σχεδιασμό και στη λήψη όλων των αποφάσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πάνω στα πεδία που ειδικεύεται ο καθένας (σύνταξη Οδηγιών Ε.Ε. & ελληνικής νομοθεσίας, σύνταξη διεθνών κανονισμών, πολιτικές αποφάσεις, τεχνικές προδιαγραφές, αξιολογήσεις κ.ά.).

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση που έκανε ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος κ.Γιώργος Βαρελίδης στο περσινό Festival: https://youtu.be/i600M4LPpC0

    Υποτροφίες Spoudase Festival

Φέτος το μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσφέρει 2 μερικές υποτροφίες του 50%, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στους επισκέπτες του Spoudase Festival

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ 2 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

1. Κάνετε join εδώ

2. Κάνε εγγραφή στο www.spoudasefest.gr/register και ακολούθησε τα βήματα

3. Επισκέψου το Φεστιβάλ και κατέθεσε τα στοιχεία στου στο περίπτερο του Μεταπτυχιακού

    Workshop στο Spoudase Festival

Επίσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα διοργανώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα κορυφαίο Workshop γύρω από το περιβάλλον με τίτλο: "Η αύξηση της επαγγελματικής ζήτησης στο πεδίο του Περιβάλλοντος ως αποτέλεσμα των Ευρωπαϊκών πολιτικών". Ομιλητής θα είναι ο . Πέτρος Βαρελίδη (Δρ. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, Οικονομολόγος,  Πρ.  Ακόλουθος Περιβάλλοντος της Ελλάδος στην Ε.Ε (Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπία), Διευθυντής Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης, Σύμβουλος Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΕΝ).

Κάντε την εγγραφή σας τώρα και διεκδικήστε μια από τις 2 Υποτροφίες που θα δώσει το συγκεκριμένο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: www.spoudasefest.gr/