Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College συμμετέχει ενεργά στο Spoudase Festival

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος New York College, συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στο Spoudase Festival, που διοργανώνεται στις 22 & 23 Ιουνίου στην Τεχνόπολη. Το Festival πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Στο Festival θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από τους καταξιωμένους καθηγητές του Ομίλου και συνομιλήσετε μαζί τους για όλα τα προσφερόμενα προγράμματα.

Το NEW YORK COLLEGE προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για ολοκληρωμένες πανεπιστημιακές σπουδές στην Ελλάδα που οδηγούν σε Αμερικάνικο ή Ευρωπαϊκό πτυχίο από  διεθνούς κύρους  Πανεπιστήμια, όπως το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης State University of New YorkEmpire State Collegeτα Βρετανικά University of GreenwichUniversity of Boltonτο Γαλλικό Universite  Toulouse 1 Capitoleτο Αμερικάνικο National American University  και τo Πολυτεχνείο της Βάρνας (TUV). Οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα επιλογής αμερικανικού ή ευρωπαϊκού μοντέλου ανώτατης εκπαίδευσης σε ένα πλήθος ειδικοτήτων με υψηλού κύρους καθηγητές επιλεγμένους από τα ίδια τα Πανεπιστήμια.

BACHELOR  MASTER  MBA  PHD 70 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ www.nyc.gr

Με την δύναμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College σε συνεργασία με Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια υψηλού διεθνούς κύρους, το ΙΙΕΚ New York ιδρύθηκε ως φυσική συνέχεια μιας 27ετούς υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών στον τομέα της εκπαίδευσης, της επιμόρφωσης και της επαγγελματικής κατάρτισης και προσφέρει υψηλής ποιότητας εξειδικευμένη εκπαίδευση με συνέπεια και ευθύνη δίνοντας στους σπουδαστές πρωτοποριακές εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε ένα πλήθος επαγγελματικών ειδικεύσεων.

11 τομείς σπουδών και 44 σύγχρονες ειδικότητες  www.ieknewyork.gr


Η συμμετοχή στην έκθεση είναι Δωρεάν αλλά η εγγραφή απαραίτητη. 

Κάντε εγγραφή εδώ ακολουθώντας τα βήματα που αναγράφονται