Το ΠΜΣ «Διεθνείς Διαπραγματεύσεις» του ΟΠΑ, στο 3ο Spoudase Festival

Ενημερωθείτε από τους εκπρωσόπους του κορυφαίου Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς Διαπραγματεύσεις, αποκλειστικά στο Spoudase Festival στις 22 & 23 Ιουνίου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διεθνείς Διαπραγματεύσεις στοχεύει στην  εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλής ποιότητας στελεχών στο γνωστικό αντικείμενο των διαπραγματεύσεων και στην  ανάπτυξη των διαπραγματευτικών τους δεξιοτήτων, σε ένα απαιτητικό, πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών στην Ελλάδα που οδηγεί στη λήψη  Μεταπτυχιακού Ακαδημαϊκού τίτλου  στο γνωστικό αυτό τομέα.

Προσφέρεται από το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενός από τα πλέον αναγνωρισμένα ιδρύματα της χώρας, με σταθερούς πυλώνες την αριστεία, την καινοτομία και την εξωστρέφεια.

Οι απόφοιτοι του Προγράμματος θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται τις προκλήσεις του σύγχρονου διεθνοποιημένου πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος, να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους δεξιότητες και να αναλάβουν ηγετικό ρόλο σε δημόσιους και διεθνείς οργανισμούς και εθνικές ή πολυεθνικές επιχειρήσεις ως στελέχη, σύμβουλοι, ή εξειδικευμένοι λειτουργοί.

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διεθνείς Διαπραγματεύσεις προβλέπεται η δυνατότητα χορήγησης υποτροφιών σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που αριστεύουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια.

 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

α) Εγγραφή εδώ
β) Join στο Event https://www.facebook.com/events/1317900161683770/
γ) Follow την σελίδα μας στο Instagram https://www.instagram.com/spoudasefest/