Το Success Lab στο 2ο Spoudasefest παρέχοντας Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Συμβουλές για Βιογραφικό και Μηχανογραφικό κ.α.

Το Success-Lab συμμετέχει στο 2ο Spoudase Festival στη Τεχνόπολη 19 και 20 Μαΐου και θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν ψυχομετρικά τεστ, επαγγελματικό προσανατολισμό, συμβουλές για την σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού, συμβουλές για βιογραφικό και ατομικές συνεδρίες για την διαχείριση άγχους των εξετάσεων στην αίθουσα Δ12 από τις 9 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Το Success-Lab δραστηριοποιείται στο χώρο των υπηρεσιών της συμβουλευτικής καριέρας και του σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού επιπέδου, οι οποίες θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της εφηβικής και μετεφηβικής ηλικίας, καθώς και στην απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου ενήλικα. Με βάση αυτό το σκεπτικό κινούμαστε συνεχώς, δημιουργώντας νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Χρησιμοποιώντας προσωπικές ατομικές συνεντεύξεις, καθώς και αξιόπιστα και έγκυρα ψυχομετρικά εργαλεία (τεστ προσωπικότητας, τεστ ικανοτήτων, τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού κ.α., προσπαθούμε να σκιαγραφήσουμε το προφίλ του εκάστοτε ενδιαφερόμενου έτσι ώστε να βρούμε μαζί το επάγγελμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά του.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ για να κάνετε τα παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ στην αίθουδα Δ12

1.    Μηχανογραφικό- Συζήτηση για τις σχολές όλων των επιστημονικών πεδίων

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να συμβουλευθούν τους εξειδικευμένους συμβούλους μας σχετικά με τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου προκειμένου να πετύχουν τη σχολή που επιθυμούν, και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ανθρωπιστικές σπουδές, θετικές σπουδές, σπουδές οικονομίας και πληροφορικής).

2.    Βιογραφικό σημείωμα (CV)

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευθούν τους εξειδικευμένους συμβούλους μας σχετικά με θέματα που αφορούν τη σύνταξη ενός ολοκληρωμένου Βιογραφικού Σημειώματος. Θα δίνονται και πρότυπα Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV).

3.    Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Ψυχομετρικά εργαλεία

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ψυχομετρικών εργαλείων καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

4. Ατομική συνεδρία για διαχείριση άγχους εξετάσεων

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμβουλευθούν τους εξειδικευμένους συμβούλους μας σχετικά με τη διαχείριση του άγχους κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, συζητώντας μικρές απλές συμβουλές διαχείρισης και βασικές ασκήσεις χαλάρωσης.