Υποτροφίες σε Κορυφαία Μεταπτυχιακά δημόσιων Πανεπιστημίων

Η μεγαλύτερη έκθεση μεταπτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα

Το Spoudase Festival έρχεται για 3η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δημου Αθηνών στις 22 & 23 Ιουνίου. Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΓΓΔΜ του Υπ.Παιδείας και της ΓΓΕΕ του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, φιλοξενώντας περισσότερους από 300 εκθέτες, επικοινωνώντας και αναδεικνύοντας τα μεταπτυχιακά προγράμματα καθώς και  όλες τις δραστηριότητες, που σχετίζονται με τις Σπουδές, την επιμόρφωση, την καινοτομία, την επιστήμη και την τεχνολογία. 

Πρόκειται για την μεγαλύτερη γιορτή της Εκπαίδευσης στην Ελλάδα φέρνοντας κοντά τους ενδιαφερόμενους με όλους τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς φορείς της Ελλάδας, της Κύπρου καθώς και συναργατών τους στο Εξωτερικό.

Τα προηγούμενα 2 χρόνια το Spoudase Festival προσέφερε σε συναργασία με τους Εκθέτες περισσότερες από 500 Υποτροφίες, με μοναδικό κριτήριο την παρουσία στο Festival!

Και φέτος λοιπόν όλοι οι επισκέπτες του Festival, θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν Υποτροφίες για τους τομείς ενδιαφέροντός τους. Παράλληλα θα μάθουν από τους εκπροσώπους των Μεταπτυχιακών προγραμμάτων των δημόσιων Πανεπιστημίων τι ισχύει νομοθετικά για τις υποτροφίες που μπορουν να λάβουν. Όπως γνωρίζετε ο νόμος αναφέρει πως τα Μεταπτυχιακά προγράμματα θα δίνουν υποχρεωτικά σύμφωνα με διάφορα κριτήρια έναν μεγάλο αριθμό υποτροφιών

Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις Υποτροφίες που προσφέρονται στο πλαίσιο του Spoudase Festival

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι Δωρεάν αλλά η εγγραφή απαραίτητη. 

Για να κάνετε την εγγραφή σας ακολουθήστε τα ακόλουθα βήματα:

1. Συμμετοχή στο Facebook Event του Spoudase Festival  και κοινοποίησή του (Going, Attend, Θα πάω + Share, Κοινοποίηση) 

2. Follow στην σελίδα του Instagram

3. Σχόλιο κάτω από αυτό το POST me tag δύο φίλων σας  και κοινοποίησή του

4. Kάνε εγγραφή στην φόρμα συμμετοχής 

Για να ισχύσει η συμμετοχή σας, θα πρέπει πλην των παραπάνω βημάτων να παρευρεθείτε στο Festival